27. APRIL

For det første, Frøya fikk utdelt CERT på Stange sist lørdag ved en feiltagelse. Jeg stusset litt over dette og spurte i sekretæriatet, men hun mente på at det var riktig siden hun gikk veteran-klassen. Ja ja , tenkte jeg, dette har jeg ikke peiling på så da er det vel litt annerledes i veteran.
Så i dag måtte jeg sjekke det opp, og mine mistanker var nok riktige. Men det spiller jo ingen rolle sånn sett, dette certet har jo ingen betydning for oss allikevel, det er stor-certet som Frøya mangler.

I dag har jeg vært hos Mona og gjengen, og vi har kost oss med mange turer med hundene.
Først ut var Frøya og gutta hennes Custer og Pjock. Det var full fart og et høyt tempo på jordet. Stakkars lille Pjock, en drever med stutte bein, ikke lett å holde følge der nei.
Så var det Totto sin tur. Han fikk gå sammen med rottis-mamma’n Amber. De to fant fort tonen og var en flott duo å beskue der de koste seg sammen.
Til slutt var det de to siste hunden til Mona som fikk utfolde seg på jordet.
Jeg og Mona fikk ihvertfall nok trim som gikk den samme runden tre ganger, he he.

Så var det valpene sin tur. Tok de med en liten runde i skogen, det var spennende å utforske for slike små nysgjerrige rottiser. Jeg koste masse med dem 🙂

Etter en deilig lunsj fikk vi gjort unna litt skudd-trening.
Godt vi har deg Christian, hi hi. Du er da brukanes til noe 🙂