Da er 2015 over og et nytt år står og venter på oss :-). Det har vært både oppturer, nedturer og oppturer igjen, så da er alt som det skal være her hos oss.

Jeg har ikke lagt de helt store planene for 2016 ennå, jeg tar det litt som det kommer og passer seg. Det ble dårlig med bruksstevner i 2015 så dette må jeg rette opp i og få med oss noen starter. Så da får vel jeg og Zulu begynne å tenke på å starte opp med litt trening igjen da kanskje :-). Egentlig så har det vært litt deilig å bare trene når man har lyst og heller kose seg masse på skogsturer rundt omkring.

Når det gjelder valpeplaner så har jeg ikke bestemt meg ennå. Jeg har annonsert for å se om det er noe interesse for en ny Zulu/Norton mix. Jeg har fått henvendelser så det er hyggelig, men jeg må gå et par runder til med meg selv først. Det er et så stort ansvar så jeg veit rett og slett ikke om jeg orker en runde til. Alle ukene fra parring til de er leveringsklare, alle bekymringer jeg får for den minste ting osv..osv… Men så er det også mange uker med glede og opplevelser og dette veier opp mot hverandre. Sånn er det vel å være oppdretter. Og så tenker jeg…alle gode ting er tre…kanskje man skal gi seg mens leken er god…Og håpe på at siste generasjon går videre og sprer sine gode egenskaper.

Jeg kan ikke se inn i spåkula så vi får se hva 2016 bringer, jeg gleder meg til et nytt aktivt år med nye muligheter ihvertfall 🙂

 

002 008 010 011 017 018 020 021 022