11. FEBRUAR

En nydelig vinterdag i dag også, dette er bare helt utrolig og må nytes så lenge det varer.
Så jeg og Frøya tok oss en tur til Sessvollmoen militærleir for å gå oss en god tur. Alt var så stille rundt oss, hørte bare knirkingen fra støvlene mine mot snøen. Men plutselig begynte det å hoppe frem den ene grønnkledde etter den andre foran oss, de satte seg på huk langs veien med AG3 og klare til kamp. Må si jeg fikk meg en god latter, Frøya ble jo helt propell. SÅ KULT, SKAL DERE LEKE MED MEG ELL? Hun ville bort til dem og snuse litt, men jeg syntes det var best at hun oppførte seg litt akkurat da. Vel, vi vandret videre, og nå kom det en syklist ut av skogen, ja, en syklist. Tro det eller ei. Men denne syklisten syntes Frøya-musa var noe rar og måtte gi fra seg et par boff. Man sykler vel ikke på vinteren??
Ellers på turen var det lastebiler, tangser og flere grønne menn. Så turen ble ganske innholdsrik