1. FEBRUAR

 

Ja da er vi ferdig med Januar måneden og det går mot lysere tider. Må jo si at vinteren så langt har vært perfekt, passe mengde snø og ikke så altfor kaldt foreløpig. Hundene koser seg på denne årstiden selv om jeg tror nok kanskje Totto liker sommeren best. Zulu har blitt introdusert for «skisporten» og hun er veldig behagelig å ha med seg i skisporet, lydhør og flink. Frøya nærmer seg 10 år og jeg kan vel ikke påstå at hun er like sprek som før, men hun har humøret i behold og er et matvrak uten like. De lange turene slipper hun å være med på, men holder godt når hun får rusle og tulle i sitt eget tempo. Prøver ut en ny type medisin på henne men den har vel ikke helt ønskelig effekt ennå. Vi prøver et par mnd til så får jeg se da om vi skal fortsette eller prøve noe annet. Litt stivhet følger alderen, sånn er det med oss også :-).

Det nærmer seg sesong for bruksprøver så nå må vi ligge i hardtrening fremover. Har sjekket terminlista og det er mange fine stevner utover våren og forsommeren. Så da håper jeg på å debutere med Zulu etterhvert. Og i Mai er det igjen samling hos Østlie’s Hundesenter, noe jeg gleder meg til hver gang, det er høydepunktet vårt innen trening/samling. Treffe gode riesenvenner, både gamle og nye.

 

På formiddagen i dag ble det en aldri så liten økt med Zulu. Fri ved fot og innlæring av «dekk under marsj». Med «bestis-leka» som påvirkning/belønning så var hun ikke vond å be. Så ble det en tur ved strandpromenaden vår også. Det blåste friskt ved Mjøsa i dag men det er bare deilig, får så fine roser i kinnene serru :-).