31. MAI

 

I dag er det 9 år siden Frøya fikk sitt første kull. Det er jo ikke et Caranina-kull, men de vokste opp hos meg siden Frøya var min. Og en super læring for videre avl. Jeg veit at noen av de ikke lever lenger dessverre. To av de som er her ennå har jeg kontakt med. Og fra de to så er det bare gode tilbakemeldinger å få, så gratulerer til Ida og Rex.

Må også gratulere «Team Moltas» som har løpt venstresvinger i dag. Moltas fikk exc med en super kritikk: «Utmärkt helhet, bra byggnadsförhållanden. Propotonerligt hund. Bra ögon och öron, kraftg hals. Bra rygg. Bra skulderläge, bra vinkler bak. Parallella jämna rörelser. Bra pels, bra ben och tassar. Tempramentsfull»

Gleder meg til å følge Team Moltas videre, et superpar Lena og Moltas 🙂

Gla’meldingene bare renner inn her i dag og jeg er så utrolig stolt over å ha så flinke valpekjøpere. Nina og Castro har vært og trent rundering i dag, dette er Nina sine ord for dagen: Trent med Mr.Castro i dag på Hønefoss. Fy flate, jeg får stå-pels av den hunden. Går som ei klokke, tomslag på tomslag. I dag trente vi andre økt med kamonett. No problem det heller!    Her er det flere team som jobber bra :-).

 

Så avslutter jeg med besøket til Zelda. Stig og denne bartedamen tok turen til Minnesund i dag for at Zelda skulle få sommersveisen. Ei herlig ungjente med lange bein og blid som ei sol. Hun har nok arvet mye av pappa Norton, både i sinn og kropp. Zulu er ikke så veldig begreistet for damebesøk i hagen sin, så da kjørte vi opp Minneåsen og gikk oss en tur opp til Mistberget. Da var det greit for Zulu :-). Totto var jo i drømmeland på denne turen, med to bartejenter i følget sitt.

 

Takk til dere alle for den flotte jobben dere gjør med hundene deres og at dere vil dele dette med meg. Ingen selvfølge det heller.

 

002 003 006 014 017 026