11. JUNI

 

 

Tenk at Zulu allerede fyller 1 år. Man kan vel ikke si noe annet enn at tiden går litt for fort.

Ny sporline, treningslenke for lydighet, griseører, apportbukk og tennisballer ble kjøpt inn hos Brukshunden i dag

 

 

Jeg hadde bare så smått begynt å tenke på ny hund når jeg fikk vite at Kennel Sagafossen skulle bruke «Lukas» på sitt neste kull.  Lukas har imponert meg mange ganger, hans væremåte i hverdagen, hans arbeide i skogen og ikke minst resultatene på div. mentaltester. Da var jeg rask på telefonen til Telemark for å høre om mulighetene til å sette seg på valpeliste.  Jeg ble godt mottatt og fikk 1. valget på tispe.

Ventetiden føltes lang, men i august kom lille snuskemus hjem. Så langt er jeg super-fornøyd med Zulu. Hun har av-og-på-bryteren, godt over middels sosial, elsker skogsarbeide og trening ellers. Er lett å dra opp i lek, men også lett å avslutte.

Hun har «glimt» i øyet og finner på hyss, noe jeg finner sjarmerende. Det gjelder de to andre her også 🙂

Etterhvert kommer HD/AD røntging, mentaltest i en eller annen form, og forhåpentligvis bruksprøver. Til slutt vil jeg sende en stor takk til Katrin v/Sagafossen for at jeg fikk muligheten til å bli eier av denne skjønne barte-jenta.