13. MARS

Første kvinnelige vinner av Finnmarksløpet, flott innsats for en førstegangskjører. Dette står det stor respekt av.

For noen dager siden så skrev jeg om dyremishandling og vanskjøtsel i dagboka mi. Og at jeg var så naiv og trodde at slikt finnes det ikke så mye av i Norge. Men du verden så feil jeg tok. Fikk høre i dag at dyrevernsnemda har vært koblet inn i en sak hvor de har hentet hunder som har vært avmagret og syke. En av de ble avlivet, ei var drektig men mistet valpene. Enda ei som er drektig, men usikkert hvordan utgangen blir. Jeg nevner ingen navn eller rase, men dette er ikke mange milene fra hvor jeg bor, dette er så tragisk og vondt. Jeg håper at denne eieren blir straffet, men får vel bare en advarsel. Hvordan kan noen være så hjerteløse???????? jeg fatter det ikke.