12. NOVEMBER

Endelig. Man blir jo helt satt ut når man ikke får oppdatert siden med nyheter og andre gjøremål.
Saken var den at det var to servere i Nederland som «kræsjet» samtidig, så derfor har det tatt sin tid.
Jeg har «mistet» gjesteboka og dagboka halve oktober og frem til i dag. Men når det ikke var verre enn det, så klager jeg ikke:-)

UTSTILLING LETOHALLEN 7. NOVEMBER

» 8 mnd, fine proporsjoner. Vakkert uttrykk, korrekt bitt, vakre øyne og ører. Utmerket hals, utmerkede vinkler. Korrekt over- og underlinje. God benstamme og poter. Meget lovende pels. Beveger seg bra fra alle sider. Typisk temperament. Særdeles lovende valp «. BIR BIG3

Mirada Amigos Dreamboy After Dark, eller Charlie til daglig. Whippeten ble stilt for første gang og det gikk over all forventning. Han hoppet og spratt litt i ringen, men det har sin sjarm det også. Det var totalt 13 valper, så konkurransen var hard, og så ender vi 3.best i gruppa.
Charlie er en grei gutt å ha med seg, han takler hall og masse mennesker utrolig bra, han vil jo gjerne hilse på alt og alle. Han fikk hilse på noen riesen og dverger, da «klikket» han helt, det er nok de store forbildene til Charlie, he he.

Ellers så har dagene gått med til litt jobb, turer med hundene og litt trening i hundeklubben enkelte kvelder. Jeg har meldt på Rasmus på et bruks-kurs til helga, så jeg håper det blir nok deltagere så det blir noe av. Frøya er på beina igjen, så den haltingen var muskelært. Nå er det full fart og lek som gjelder, he he. Totto er i puberteten, han prøver nå å tøye strikken litt og min tålmodighet samtidig. Totto er en blid gutt, snill og sjarmerende.