11. FEBRUAR

Siden drømmeværet mitt holder seg? Lurer på om jeg har kontakt med de høyere makter, at HAN for en gang skyld har hørt på meg?? 🙂
Nå er jeg glad for at jeg er skiftarbeider, heldig med at jeg har en del fri på slike dager som det er nå. I dag møtte jeg Danette og hennes «pip-pip» hunder, 3 stk Münsterlendere. Som forøvrig Rasmus er veldig glad i. Det er nemlig litt futt i disse damene, spesielt «Bare» er interessant. Hun kjefter litt innimellom, men det setter denne svensken stor pris på, dame med tæl, he he. Vi fikk oss en overraskelse også på turen. Rett bak en snøhaug så kom en elg travende, max 20 meter fra oss. Jeg forholdt meg rolig overfor Rasmus, ville teste ham for å se hva han ville gjøre. Men dette var nok ltt for nærme og litt for stort, han sto bare og tittet etter elgen der den travet videre. Da ble jeg virkelig stolt av gutten min, han kom med en gang jeg kommanderte’n inn på fot. Men så måtte han ut en tur og sjekke sporene, det er greit nok, han kom tilbake med det samme jeg ropte.

På kvelden var det oppstart av brukslydighetskurs med Rasmus. Dette forgår hos Nannestad og Omegn Hundeklubb med trivelige instruktører. Rasmus gjorde god figur i dag, vi er på et nivå som er et godt utgangspunkt. Håper å få til øvelsene i løpet av vinteren, så jeg kan få startet i bruks til sommeren. Det blir mye kursing fremover, men nå er sesongen for det i gang. Og når man har tre hunder som skal aktiviseres og læres, så blir det sånn. Dette er en livsstil jeg har valgt helt frivillig, som jeg også stortrives med. Mine hunder gir meg mye glede og latter, jeg har det utrolig gøy sammen med de. Og så til slutt; jeg får masse positive tilbakemeldinger og fine bilder av Frøya sine avkom, både de «gamle» og de «nye». Det varmer et oppdretterhjerte, og vite at de har det bra, blir brukt aktivt og er til glede for sine eiere. Jeg er stolt av alle mine valpekjøpere og glad for den kontakten vi holder. Den røde tråden som går igjen er den gode mentaliteten, det er viktigere enn et vakkert utseende etter min mening. Men det er godt vi er forskjellige, det fins hunder til enhver smak.110209-003110209-020