26. JULI

Jeg var skråsikker på at det var i morgen Nemi fyllte 3 år.
Men nei da, etter en ekstra titt på kalenderen så var det jaggu den 21. gitt.
Nemi er fra Frøya’s andre kull,(far:Dancimera’s MacFalco) og det var bare Nemi som kom til verden den gangen. Jeg tenkte vel og lenge på om jeg skulle beholde denne tispen selv, men kom frem til at Charlotte i Skien skulle få henne. Hun hadde ventet lenge på en riesen og hun håpet i det lengste at Nemi skulle bli hennes. Charlotte var overlykkelig når jeg ringte og fortalte hva jeg hadde bestemt meg for, hun og Nemi er et riktig så flott team.
Jeg har fått masse fine tilbakemeldinger og jeg traff dem på NKK Bø nå i vinter, ei riktig så fin og trivelig tispe er Nemi. Nå i August skal de visstnok være med på en festival i Drangedal som heter «helt vilt». Der skal det være en rase-oppvisning så det blir artig. Og jeg gleder meg til å få tilbakemeldinger på dette.
Nå i skrivende stund skulle jentene ut på kanotur, Nemi elsker å svømme etter kanoen sammen med kompisen sin, en Grand Danois.

Ellers så har Totto noen «tøffe» dager foran seg. Frøya er på topp i løpetiden og hun er rimelig forelsket i denne stakkars dvergdotten om dagen. Ikke lett å være kar nå gitt.
Jeg har med meg Totto på jobben om dagen, slik at de får fred og ro noen timer ihvertfall, he he. Søvnen får jeg ta igjen senere.