14. APRIL

Dagen i dag har bestått av trening fra morgen til kveld med en liten pause midt på dagen. Først i dag så møtte vi Janne og hennes to schäfere til litt sportrening og søk i bygg. Årets første spor er nå gått, du verden så godt det smakte, endelig 🙂
Rasmus var den samme «spor-tubo’n» som ellers, full fart med nøyaktighet. Fikk til og med krysset sporet vårt av en annen hund, men dette slo han ikke innpå i det hele tatt. Lille Totto fikk også prøve seg, han hadde ikke glemt hva dette dreide seg om, nesa ned og jaggu fant han pølsebitene også. Etter sporene ble det en runde med søk i bygg. Dette bare elsker Frøya og Rasmus, det er jo så kult å finne mennesker i kroker og kriker, høyt og lavt.

På kvelden var det igjen kurset med Schäferhundklubben. I dag var vi fulltallig, 10 stk. En trivelig og hyggelig gjeng med flotte instruktører. Rasmus var nok litt sliten etter formiddagens økt, men dette må han takle. Sånn blir det i bruks’n, her må det trenes utholdenhet i spor og lydighet. Men han er ennå ung, så mye skal ennå læres.
Så, i dag har dagen gått med til bartene, en flott en sådan.