8. MARS

Gode gamle NRK, de er best. Nå har de vært og filmet Finnmarksløpet, dette er noe jeg og mange med meg har savnet. Og med Lars Monsen som programleder atpåtil(sukk). Denne form for sport må vel være noe av det tøffeste som finnes, her trenger man sterk psyke og fysikk, og ikke minst utstyr og topptrente hunder. Dette var et gledelig innslag i sporten. Og så har jeg fått melding om at NRK sender BBC-dokumentaren om hundeoppdrett i reprise neste søndag. Stå på NRK, keep up the good work 🙂

Ellers så har jeg tatt en alvorsprat med «han der oppe». Nå holder det med snø, greit at jeg liker ordentlig vinter, men det får da være måte på……………

Fra lørdag til søndag hadde jeg besøk av Vilde, mitt barnebarn som fyller to år i mai. Hun er en glede å ha her, så fornøyd og blid. Totto syntes Vilde er kul, for hun har så mange spennende leker som kan tygges på. Frøya er hønemor, så forsiktig og tålmodig. Rasmus…tja…han skjønner vel ikke helt at en kanskje bør være litt rolig. Neida, glad og fornøyd som han er så får hun noen våte bartesusser og en logrende hale som dunker litt borti innimellom. Men det er jo deilig da, at hundene er så barnekjære.