24. JANUAR

Zulu hadde sin første langdag hjemme i dag og det gikk over all forventning. Hun hadde ikke gjort noe galt nemlig.

Jeg tok en liten tur til hundeklubben på kvelden og fikk tatt en liten økt med alle tre.
Ingen krav fra Frøya, bare moro-trening 🙂
Med Totto så pirker jeg litt på «på plass» kommandoen, han er riktig så flink atte. Det begynner vel å bli noe ensformig trening for’n, så vi får vel utvikle reportoaret litt nå etterhvert.
Zulu var jeg veldig fornøyd med i dag. Tror hun begynner å forstå «på-plass», setter seg fint inn på venstre side. Tok også et par innkallinger gjennom gruppe, mamma er grommest ja, he he.
I dag klarte hun å sitte rolig i fem sekunder mens jeg sto og pratet med de andre, det går fremover i denne verden.
Zulu er en artig valp å jobbe med, full av energi.
Konsentrasjonen begynner å komme, når hun «jobber» så betyr ikke det som skjer rundt henne noen ting. Håper det fortsetter i samme stil fremover også.
Hun er en helt annen hund å jobbe med enn det Rasmus var. Mer lik Frøya, men ikke fullt så «blond», he he (Unnskyld Frøya, ikke vondt ment altså)

Hadde jeg ikke hatt disse deilige tre bartene så hadde jeg nok ikke kommet meg så mye ut som det jeg gjør. Jeg var stup trøtt etter jobben, men da var det bare å få på seg noe annet tøy og komme seg ut. PLING!!, lys våken.
Stå opp midt på natten (nesten) for å ta en god runde med de før pliktene kaller, da er man våken og opplagt til jobb etterpå.
Her i huset blir det nok hund så lenge helsa holder.