22. JUNI

 

Bestemorklubben møttes igjen i kveld til videre skogsarbeide. Jeg var tidlig ute så jeg la spor de tre andre så det var klart når de kom. Jeg hadde bestemt meg for å prøve rundering med Zulu i dag, hun har gått mye spor i det siste så bare for å få et lite avbrekk fra det.

 

 

Men kan vel ikke akkurat skryte av prestasjonen hennes :-). Selv med påvirkninger, til tider VELDIG påvirkning også, så var det vanskelig å krysse den berømte 20-meters grensa. Når hun endelig kom seg ut til fig’n så var det julekvelden.

 

 

Jeg så også at hun ville finne en sporløsning, OBS OBS, det vil jeg ikke ha!!

Så jeg legger runderinga på hylla inntil videre. Dette må jeg eventuellt prøve en gang vi er på samlingen hos Østlie Hundesenter.

 

Jeg har godt av en slik «nedtur/vekker» kjenner jeg, for jeg har nok kanskje litt for høye forventninger av Zulu. Hun gjør det meste så bra ellers, så jeg tror hun kan alt, he he.