4. APRIL

I dag var vi oppe før fuglene for å sette kursen mot Østfold. Lydighet kl.1(Rasmus) og kl.2(Frøya) sto på tapetet i dag. Vi var tidelig ute så jeg fikk luftet og «avklimatisert» hundene godt før start. Jeg fikk starte først med Rasmus så det ikke skulle bli kræsj med Frøya. Rasmus gjorde det mye bedre i dag enn forrige gang, var mer våken selv om det er ønskelig med mer. Han fikk 2×10-1×8,5-4×8-1×7,5-1×0, poengsum:151,5. BARE 8,5 fra opprykk. Det tar vi neste gang….
Så var det Frøya sin tur, og hun hadde en ro over seg i dag som jeg ikke har sett på henne tidligere. Hun blir gjerne litt stresset når det skal «skje» noe. Men det har vel litt med meg å gjøre også, jeg er ikke så nervøs lenger som jeg var før, det har liksom blitt borte med årene. Ikke har jeg så store ambisjoner heller innen LP, da måtte jeg nok ha satset på en annen rase. Frøya gikk utrolig bra, poengtrekkene skyldes fører. Jeg gjør visst noen små bevegelser som påvirker hunden, det er slike ting jeg ikke merker selv at jeg gjør. Skal skjerpe meg på dette. 2×9-1×8,5-3×8-2×6,5-1×6-1×0. Som dommer’n sa; «her hadde du fått 20 poeng til hadde det ikke vært for beveglesene du gjør med kroppen din». Har dere hørt sånn a’ gitt 🙂
Som sagt, jeg er veldig fornøyd med dagens innsats. Vi har det gøy og sosialt, det er viktig for min del. Traff mange hyggelige mennesker og fikk tilbakemeldinger om at det var svært hyggelig å se en riesen blant alle border colliene. Ja, hvor er dere????