NSBK Sportshundgruppa har i helgen arrangert et nytt IPO seminar med Jörgen Lindholm som instruktør. Jörgen begynner å bli godt kjent med de norske ekvipasjene nå og jeg tror han trives veldig godt i vårt selskap. Han er en travel mann så det er ekstra hyggelig at han rydder plass i kalenderen sin for å komme til Norge.

IPO var bannlyst hos meg i mange år, jeg syntes dette var en forferdelig sport og kunne ikke skjønne hvorfor dette skulle være en sportsgren for sivile. Men jeg har fått et annet syn på selve sporten etterhvert, fordi Jörgen tegner og forklarer så godt og ufarligjør dette for min del. Jeg veit det blir brukt metoder som ikke er akseptable, og det tar vi sterk avstand fra.

Jeg hadde jobbehelg(kveld) denne helgen men var der på lørdag formiddag for å si hei og knipse noen bilder. Herregud, jeg fikk jo så lyst til å være kursdeltager jeg også så på lørdag kveld sendte jeg en melding til Terje og spurte om jeg kunne være med en halv dag på søndag. Det kunne jeg :-).

Så jeg og Zulu pakket leker og godbiter og var klare søndag morgen. Vi var tidlig ute så jeg møtte Nina, Lukas og Castro for litt lufting før kursstart. 3 generasjoner sammen med lek og tull, herlig. Jeg og Zulu har gått litt i dvale igjen, jeg finner liksom ikke gløden og da gjør ikke Zulu det heller.  Men etter helgens kurs har jeg nå fått blod på tann og med hjelp fra Jörgen har jeg nå funnet nøkkelen til meg og Zulu slik at samarbeidet blir moro igjen. Det fine med Hr. Lindholm er at han ser hvert enkelt individ selv om det er samme rase. Et raskt blikk og han veit hvordan han skal løfte opp hund og fører.

 

001 002 005 015 020 032 048 059 069 078 081 087 091