2. Februar

Helgen har bestått av jobbing og turgåing, mens andre har kost seg på raseklubben sin utstilling. Rex fikk CK og ble 4.beste hannhund på lørdag med en meget bra kritikk. Søndag fikk han rød+blå med enda en bra kritikk. Godt jobba.
Jeg snakket med Rune(riesen-hagan) i går, han hedde vært på utstillingen og tittet litt. Der fikk han hilse på «barnebarnet» Brage, som var der på miljøtrening og for å hilse på sin bror Rex. Rune var fra seg av begeistring, en avbalansert og rolig valp med stri fin pels og et godt hode.Og ikke minst, flotte og trivelige eiere.
Ja Rune, dette kullet har jeg stor tro på.


Ellers så har det ikke skjedd stort her den siste uka. Frøya har kommet hjem, til stor glede for oss alle.
Men jeg byttet bare med Totto, he he , for det ble nok litt tomt for datter’n og co når Frøya reiste. Så nå har han vært der i helgen og kommer hjem igjen i dag.
Så jeg får vel få på meg parkdressen og komme meg ut med Frøya og Rasmus før Totto kommer, snowraceren venter på oss.