30. APRIL

 

Jeg fikk en veldig god melding i går, Nemi  får nytt hjem. Nemi er fra mitt første kull men Frøya sitt andre. Det ble bare Nemi i dette kullet og jeg vurderte om jeg skulle beholde henne selv den gangen, men det ble ikke slik. Nemi flyttet til Charlotte og de var som hånd i hanske. Veldig aktive på flere fronter og de trivdes utrolig godt sammen. Men så kom det familieforøkelse og Nemi fikk ikke den oppmerksomheten hun var vant til og den forandringen var hun ikke helt fornøyd med. Hun begynte å bli utilfreds og «sur», så Charlotte ringer meg og er veldig fortvilet over situasjonen. Etter noen samtaler blir vi enige om å prøve å finne et nytt hjem til henne. Jeg tar kontakt med han som hadde Falco, Nemi’s pappa, og forteller «stå’a» og spør om ikke han kan tenke seg å overta Nemi. Han skulle tenke på det og diskutere dette hjemme. Nå blir det til at Nemi flytter hjem til «bestefar», du verden så glad jeg ble når jeg fikk denne beskjeden. Nå vet jeg og Charlotte at Nemi får et utmerket hjem og blir midtpunktet i en familie igjen. Mange tårer er felt, det er en vond situasjon å komme opp i, men når det løser seg på denne måten, ja da kommer det gledestårer.