26.September

Startet dagen med en morgentur i tåka sammen med min mor, Frøya, Rasmus og Totto.
Vi tok bilen og kjørte til Ringbanen, der kan hundene løpe fritt.
Så var det valpestell og foring før jeg dro på jobben.
Men kl.:16:30 startet ferien min, JIPPI 🙂
Det skal bli godt å få de siste ukene hjemme sammen med valpene. Det er jo nå «treningen» begynner med miljø og bilkjøring blant annet.
Når jeg kom hjem fra jobb var det fremdeles god temperatur ute, så da tok jeg med alle valpene ut i hagen. Det var nytt og spennende, her var det mye som måtte utforskes. Det gikk hardt utover blomster og busker, men skitt au, de skal snart klippes uansett.
Artig å se på Frøya også, hvordan hun skulle leke med og oppdra barna sine, flink mamma.
Resten av kvelden har jeg tenkt til å bare slappe av og kose meg. Tror resten av flokken syntes det er greit.