3.desember

Endelig nok snø til at snowracer’n kunne bli tas i bruk.
Men først måtte jeg måke oss ut av gårdsplassen, bare det er jo god trim. Frøya, Rasmus og Totto herjet ute i snøen mens jeg holdt på.
Så dro jeg til Sessvollmoen, spente Frøya og Rasmus i front og avgårde bar det. Det har vært militærøvelse i skogene så det var fine tanks-løyper å kjøre i. Tydelig at dette er noe de store bartene elsker, for her går det unna, bare å holde seg fast.
Så fikk de hvile seg litt hjemme mens jeg dro til Jessheim for å møte min datter og mitt barnebarn.
Vi hadde en koselig ettermiddag med julehandel og kaffe. Lille Vilde sjarmerer alle i senk, hun bare smiler og sier hei til alle som vi møter. Hun er bare skjønn.
På kvelden var det kurs med Rasmus. Har valgt å gå et skritt tilbake, så jeg meldte oss på et bronsemerke-kurs. Vi trenger masse forstyrrelser, nye folk og hunder og nytt sted. Tross i alt det «nye» så gjorde Rasmus det veldig bra. Gleder meg til neste kurskveld.