15. APRIL

…..Rasmus plukker pinner i sporet, endelig lønn for strevet. Apporteringen begynner å befeste seg, langt igjen til mål ennå, men nå er vi godt i gang.

Startet dagen med en rask rydderunde i heimen før jeg tok med meg hundene ut for å trene litt. Først gikk jeg ut sporet til Rasmus med mange pinner i, deretter la jeg ut et til Totto. Mens disse sporene lå og «godgjorde» seg, trente jeg lydighet med Frøya og Rasmus. Janne kom også innom en liten tur, så da fikk jeg hjelp til budføringen. Frøya er skikkelig på hugget om dagen, hun er artig å jobbe med. Som jeg har sagt før, hun er som en god vin, blir bare bedre og bedre med årene. Totto gikk sporet sitt enda bedre i dag, nå hadde det ligget en liten time og Totto var mer nøyaktig. Veldig bra :-). Så var det Rasmussen sin tur da, han pløyde sporet og plukket pinner til den store gullmedalje. Skal si dere «fører’n» var overlykkelig. Godt det ikke var noen som så oss, da hadde de vel begynt å lure.

I ettermiddag er det tilbake i jobb etter 14 dager påskefri. Disse 14 dagene har jeg virkelig kost meg og fått ladet batteriene igjen, følte at jeg gikk litt på sparebluss. Så nå gleder jeg meg å treffe kollegaene mine igjen og ta fatt på nye utfordringer.