5. JULI

Da er campingvogna prøvd på årets første tur. Greit å ha en oppvarming før jeg reiser til Kopparbo og riesenlägret. Turen gikk veldig fint, merker nesten ikke at jeg har vogna bak bilen. Og ikke minst alt det andre som gass, strøm, vann huske ditt og huske datt.

Turen gikk til Vålerbanen i Solør hvor det var dobbelutstilling og LP-konkurranse. Jeg og hundene campet sammen med Lone og Terje Gjerdalen fra kennel Gregorius. Vi har hatt en knallfin helg, selv om resultatene uteble denne gangen også (ja…ja). Totto gjorde det bra, 2xCK m/veldig bra kritikk, det er jeg fornøyd med. Han er ennå ung og har tiden foran seg. Takk til Lone som stilte ham for meg,mens Rasmus og Frøya gikk LP1 og LP2. Det var ikke mye å skryte av akkurat, må innrømme at jeg ble litt skuffet, hadde trodd og håpet på at Frøya skulle ha tatt opprykket i dag. Men men, det går ikke alltid slik man ønsker, så vi får prøve igjen. Men nå skal hun få litt sommerferie, det har hun fortjent.

På lørdag kom Ida fra Trysil og Brage fra Tønsberg. Begge er avkom etter Frøya fra 1. og siste kull. Frank stilte Ida til 2 rød-sløyfer, noe vi er fornøyd med. Ida er som snytt ut av nesa på Frøya, de er like på alle måter. Takk til Ingrid og gubben for at dere tok turen. Så skulle oppdretter’n sjøl gå med Brage da, hva skjedde?? jo da, blå!! Etter min mening så er han absolutt et godt eksemplar av rasen, men dommer’n var ikke enig, he he. Men det som forundrer meg litt, er at disse unge og uferdige hundene blir bedømt som om de skulle ha vært ferdig utviklet. Men Brage kommer sterkere tilbake, så bare pass dere 🙂
Tusen takk til fam.Bruun også, for at dere tok den lange turen til Våler.

Så må jeg få gratulere Anita og Ole Petter atter en gang med 2xcert og 2xbir på Loca. Hvor skal dette ende da? :-).

Gratulerer til Lone også som hanket inn Cert og Bim på sine sorte vakre diamanter. TERJE; nå er det vel snart din tur??
¨
Gratulerer også til kennel Yapyard med ny godkjent redningshund på et av sine avkom.