17. FEBRUAR

Ut på tur igjen med snowraceren, det ble en nesten to timer lang tur i Sessvollmoens skoger. Da var det tre barter som var slitne etterpå, de syntes nok det var godt å komme hjem til sofaen. Vi møtte igjen på skogens konge, flotte grasiøse dyr som det er greit å holde litt avstand til. Liker ikke å komme for tett innpå de med hundene, man vet aldri hvor man har de hen. Skogen er elgens område og territorium, det respekterer jeg.

På ettermiddagen dro jeg en tur til Vilde, barnebarnet mitt. Vi spiste middag sammen før jeg tok henne med meg ut på aketur sammen med Totto, Frøya og Rasmus. Nå i vinterferien så passer de på kaninen Frikk. Dette var nytt og spennende for Totto, han var først litt skeptisk, men etterhvert fant han ut at Frikk bare var en snill sjel. Linda tok Frikk på armen så Totto fikk snuse på’n, veldig spennende.