6. desember og grønn skogbunn…ja ja, da får man i hvertfall trent bruks, man får se det positive i det  :-).

Det ble et flott bartetreff i dag med bare kvinnelige hundeførere, eller kjærringer for de som måtte mene det. En supertrivelig dag med mye latter og moro, sånn skal det være.

Jeg var så heldig at tre banditter var med i dag, Castro, Cody og Mack. Og så var halvbror Zechon med i tillegg til Zulu og hennes pappa Lukas. Det ble rene slektstreffet dette, og alle er flotte brukshunder. Gode linjer dette gitt, he he. Og for dere som mener noe annet om disse så hører jeg ikke etter altså….. :-). Vi hadde med ei riesentispe til i dag som også viste seg som en utmerket brukshund. Hun hadde aldri rundert før, men det var det vel ikke så mange som trodde på, for dette tok hun med en gang. Nå skal det sies at hun kan apportering så da er mye av grunnlaget lagt. Veldig moro både for hund(Indi) og eier(Rita) og oss medhjelpere. Og så lille gode Happy da, ei 8 mnd gammel dvergfrøken, så søt at det gjør vondt. Hun gikk to meget gode spor og en liten lekestund med Totto.

Alle hundene gikk bra i dag, litt slurv på de fleste i første runde. Så måtte vi kjærringene skjerpe oss litt ved andre økt og være litt mer tydelige overfor våre hunder og fortelle hva vi egentlig ønsker. Se det ja, da gikk det svusj svusj..

TUSEN TAKK DAMER FOR EN FLOTT DAG.

 

002 005 006 011 015 016 020 021 023 027 048 056 061 065