15. NOVEMBER

 

I går kveld arrangerte Nannestad og Omegn Hundeklubb klubbmesterskap i bruks (uten spor). Jeg hadde meldt på Zulu og Totto. Siden det  skulle være en rookie-klasse også så da tenkte jeg som så at …tja, hvorfor ikke. Klubbmesterskap er jo litt uhøytidlig og en morsom og sosial «sammenkomst». Eneste Totto kunne for 14 dager siden var jo sånn nogenlunde lineføring og innkalling, så det ble brått travelt med å trene inn nye øvelser for Totto sin del. Men han er en lærevillig liten sak så noe fikk vi plass på denne korte tiden. Han endte med å bli klubbmester i rookie-klassen. Lille morsomme barte-mannen og publikum koste seg 🙂 Zulu var påmeldt i kl.C og vi ble nr.2 i klassen. Hun gjorde en bra figur men merker nå at motivasjonen ikke er helt på topp. Det har blitt mye trening på henne så nå fortjener hun en liten pause i fra lydigheten ihvertfall. Så får vi kose oss med litt skogsarbeide frem til snøen kommer.

Det ble en superkoselig kveld med mange artige påfunn av de 4-beinte deltakerne. Tror hundene merker på førerne sine at dette er en avslappende konkurranse så det er ikke så farlig liksom.

 

Denne helgen er det Dogs4all og i år er jeg bare tilskuer. Jeg tar ingen sjangser på at Zulu skal smittes med et eller annet nå føre den planlagte valpetiden. Jeg skal kose meg med å titte på andre og skravle litt med kjentfolk. Og så ønsker jeg alle lykke til i helgen.