18. APRIL

 

I dag tok Zulu, Totto og jeg turen til Moelv for å møte Berit, Elisabeth og Trine for litt skogstrening. Vi har ikke trent spor eller felt siden i fjor høst, så det var utrolig godt å komme i gang igjen. Og så fikk jeg og Zulu gjensyn med Candy :-).

Både Zulu og Totto fikk hvert sitt spor og feltsøk. Totto var noe rusten i sporet, men det kommer seg etterhvert. Han mistet sporet opp til flere ganger, men han ga seg ihvertfall ikke, det skal han ha det lille bartetrollet. Feltet derimot gikk mye bedre, her søkte han meget bra og plukket gjenstander til den store gullmedalje. Han er egentlig veldig flink han Tottomannen 🙂

Og så Zulu min da, helt rå på både sporet og feltet i dag. Hun gikk nesten korrekt fra start til mål, litt rot i en spissvinkel. Denne vinkelen var rett ved en sti som er en populær tursti for både folk og fe, så her var det nok mye tråkk. Men hun tok seg fort inn på rett spor igjen, selv om Berit sto mitt i sporet. «Flytt deg, du står i sporet mitt» kunne man nesten høre Zulu si :-). Feltsøket var vel til 10 poeng tør jeg påstå. Supert tempo og nøyaktig søk, plukket 4 gjenstander på kort tid. Så det at hundene har ligget på vinterlagring har vel bare piffet opp søks og jobblysten ennå mer.

Norton gikk jo som vanlig, full fart og svusj, så var det feltet reint for gjenstander. Men i dag fikk han en liten ekstrajobb, en nissefigur som var gravd ned bak et tre, den måtte han jobbe litt for. Spennende å gjøre det lille ekstra slik at de må konsentrere seg litt mer.

Elisabeth og Zechon (halvbror til C-bandittene) gikk også spor. Blir nok like god som sin far Norton etterhvert han også. Når han først fikk «satt seg» så gikk resten som på skinner. 

Så i dag har jeg og hundene hatt en super dag i skogen. Til mandag skal jeg møte Helle og Mari-Anne med hver sin banditt. Ny dag i skogen 🙂

 

 

 

 

001 005 010 011 013 016 033 036 039 040 042 055 058 059