23. MARS

 

Denne helgen har jeg vært på kurs, stevnelederkurs arrangert av Norsk Kennel Klubb i samarbeid med Norsk Brukshundsports Forbund. Et nyttig og lærerikt kurs med dyktige instruktører. Gleder meg til å få prøvd det i praksis etterhvert 🙂

I ettermiddag har Totto vært hos Turid «Dyrealternativen» og fått behandling for en litt kranglete rygg. Det var hans andre og forhåpentligvis hans siste behandling. Han er superflink og jeg lurer litt på om han ikke har sjarmert Turid en liten smule ;-). Nå virker han veldig fornøyd og humøret er tilbake. Han har nok hatt noe vondt stakkar.

Så tok jeg en snartur innom Stensby Sykehus, Zulu trengte litt lydighetstrening sa hun….så da så….Hovedøvelsen ble innkalling med stå, deretter 4 kg apportering. Kult, det gikk godt over middels bra.

 

Litt Banditt-oppdatering.

Jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger fra mine banditt valpekjøpere. De er godt i gang med brukstreninger de fleste av de og det virker veldig lovende. Det er høy arbeidsmoral og veldig bra søksevner. Snille, rolige inne, turbo ute, vennlige mot andre er noen av de beskrivelsene jeg får tilbake. HD/AD røntging er i gang og så langt har jeg to perfekte resultater. Flere er på gang, så det blir noen spennende uker fremover. I april blir det en helgesamlig i Sverige, gleder meg masse, alle kommer 🙂