20. JULI

 

Nå er det vel på tide med en aldri så liten oppdatering.

 

Uke 28 ble riesenlägret avviklet i Kopparbo, Sverige. Ny rekord igjen med antall deltagere: 350 stk. Helt fantastisk.

Jeg har hatt en flott uke med mye moro, mange kjente og nye bekjentskaper. Det kommer en egen side etterhvert i menyen om årets läger.

 

Lägeruka ble avsluttet med off.utstilling for bare riesenschnauzere. Det var over 50 påmeldte, ikke akkurat hverdagskost, så det var spennende. Hadde ingen store forhåpninger for dagen egentlig, vi var vel litt slitne begge to etter ei uke i skogen. Zulu er ennå bare «dittungen» og uferdig. Men jeg var mest spent på kritikken siden det skulle være en rasedommer innen schnauzer’n.

 

«Harmonisk ung tispe. Kraftig hode, mørke øyne, hengeører, komplett saksebitt, muskuløs hals, fast rygg, sabelhale, passe vinkler, harmoniske bevegelser, lakksvart. Meget god stri glatt pels. Et fritt vesn»

Excellent og nr to i juniorgruppa.


Dette er jeg superfornøyd med. Hun som vant junior ble også BIM. Dommeren var utrolig streng, det var maaaange som gikk ut med blått og gult. Svært få som fikk CK og noen var heldige og fikk excellent. Siden vi var en av de få, så skal man ihvertfall ikke klage.


Mandag hadde vi besøk av Charlie, lenge siden sist han har vært her så gjensynsgleden var stor mellom han og Zulu.

 

 

 

I går møtte jeg bestemor-gjengen for litt trening. Med Zulu så var det mest lek og fri ved fot, avsluttet med innføring av feltsøk. GUD BEDRE for en fart :-). Hun ga seg pokker ikke før «tigergutt» (lekebamsen) var funnet. Dette skal bli moro fremover ja.

 

Frøya fikk også masse lek og moro, gode gamle bart’n er på hugget gitt. Skøyerjente 🙂 Hun ble også benyttet som miljøtreningshund for passering av en litt usikker schäfer som ikke helt er trygg på andre hunder.

 

Totto fikk feltsøk, snakk om duracell. Plukket alle fem gjenstandene, superfornøyd med lillegutt.

 

Ellers her i heimen er det oppussing på gang. Et nytt gjesterom begynner å ta form og deretter skal det opp en vegg i klipperommet mitt. En ny vedovn skal også inn der etterhvert så det blir varmt og koselig til vinteren igjen.