21. MARS

Det skjer ikke så veldig mye på hundefronten om dagen. Det er våre daglige turer innimellom jobbingen, dessuten er jeg ikke helt i treningsmodus om dagen.
Vårslapp kanskje?? 🙂

Ellers så har jeg hatt besøk av barnebarnet mitt fra lørdag til søndag, det er veldig koselig med barnelatter i huset. Hun er helt betatt av Totto men har respekt for Frøya. Frøya gjør så godt hun kan med å «smiske» seg innpå, men vesla syntes nok hun er litt stor. Men når kvelden kommer og det er sengetid, da får Frøya lov til å ligge i senga. Et vakrere bilde skal man lete lenge etter.

ÅRSMØTE/GENERALFORSAMLING

Det ble avholdt årsmøte i NSBK lørdag 20.03.
Jeg valgte etter dette møtet å trekke meg fra styret med umiddelbar virkning.
Jeg har kun sittet ett år som styremedlem og hadde ett år igjen og gledet meg til fortsettelsen. Men jeg mistet helt motivasjonen etter møtet og fant det best i å trekke meg da jeg følte at jeg ikke hadde mer å gi til klubben.

Jeg vil allikevel få ønske det nye styret lykke til

I morgen er det ny uke og nye muligheter.