17. APRIL

 

I dag har jeg tilbrakt et par timer på Østlie’s Hundesenter for litt privat undervisning/hjelp. Jeg følte at jeg ikke fikk helt dreisen på dette med forangående i line så da må man ta ekspertisen til hjelp. Og for meg så er det Inger eller Terje 🙂 Med god hjelp av Inger så gikk det veldig bra. Det er mange dyktige hundefolk rundt meg i hundeklubber og diverse men jeg får veldig mye tilbake ved å ta turen opp til Elverum. Som jeg har sagt før, for MEG er det ingen «over» disse herlige menneskene som har så mye erfaring og kunnskap. DERMED BASTA :-).

 

Vi skal tilbake i pinsen på vår årlige vår-samling sammen med riesen-gjengen, gleder meg masse til det altså.

 

På søndagen var vi å trente sammen med Nina (Lukas) og gjengen på Helgelandsmoen. Da stod det rundering på dagsorden. Det er en hyggelig og humørfylt gjeng som samles og dagen blir vellykket uansett værtype. Med tanke på at vi sjelden trener rundering så syntes jeg Zulu gjør en bra jobb. Litt hjelp i form av påvirkning måtte til i starten og da var det på med bryter’n.