1. OKTOBER

 

For en flott høst man har hatt så langt, den beste tiden av året for min del. Hundene er også mer fortrolige med denne temp’n enn den ekle sommervarmen. I dag ville jeg teste meg selv med en sykkeltur, jeg har jo så smått begynt å sykle på en slik ergometersykkel for opptrening og det har fungert greit. Og turen i dag gikk også veldig bra så det ble ca 5 km innover Minneåsen med to fornøyde barter på slep. Før jeg startet sykkelturen la jeg ut et spor til Zulu, det er lenge siden hun har fått et «normalt» skogsspor. Hun var vel overivrig og det ble litt for høyt tempo som da fører til litt rot i sporet. Terrenget er jo ikke akkurat flatt på Minneåsen heller så jeg gikk litt anspent i lina, redd for å tråkke galt eller snuble. Zulu gikk over en pinne, ellers var det tålelig greit. Men jeg må nok stramme inn litt på farten hennes og nøyaktigheten. Det er supert, da har vi noe å trene på fremover før vinteren kommer og andre planer som forhåpentligvis går som planlagt ;-).