2. FEBRUAR

 

I går kveld når Zulu PrimaDonna lå strakt ut på sofaen så kjente jeg liv i magen hennes. Det er så rørende, får tårer i øynene av sånt jeg. Helt tullete…

 

I dag har vi hatt besøk av «farmor» Berit og Norton, de ville gjerne hilse på Zulu før valpene kommer. Det passet perfekt siden jeg også fikk besøk av noen som ønsker seg en  riesenvalp. De har i dag en bartemann på snart 11 år som fremdeles er sprek og frisk og de er aktive innen bruks og lydighet.

De fikk da sett begge foreldredyr og jeg tror de fikk et godt inntrykk av Zulu og Norton. Det var ihvertfall det jeg fikk tilbakemelding på :-).

Nå er det handlet inn både stort og smått til valpetiden, valpekassen er klar til å settes sammen, gulvbelegg ligger på rullen, aviser er samlet inn, varmeovnen er klar….kun noe småtteri igjen igjen nå.