5. MAI

 

En drøy uke er gått siden Frøya forlot oss og sorgen er lettere å bære nå. Hun er savnet, det er liksom så stille her uten den glade vimsemusa rundt oss. Nå klarer jeg å tenke på henne uten å ta til tårene og jeg lever på alle de gode stundene våre. I morgen skal jeg hente urnen, da kommer hun hjem igjen Frøya min.

Uka har vært intensiv med mye jobbing og litt mindre trening. Godt at det er lysere kvelder nå så man får gjort litt utendørs på kveldene. I går ble det bytur, først Ikea for å kjøpe inn ny soveplass til Totto og Zulu. Deretter en liten vandring på kaia i Oslo for så å avslutte med en god middag på Egon i Sandvika og tur rundt Kalvøya. På kvelden var begge bartene fornøyde virket det som, slitne etter mye inntrykk og lukter.

På formiddagen i dag ble det en tur ut. Vi var og hilste på gjengen på IPO seminaret til Hr.Gjerdalen. Der var også dverg-berta Bissie som Totto syntes er veldig søt. Så de fikk seg en liten tur sammen og koste seg ute i det fri :-). Jeg fikk også gått et spor med Zulu inne på området. Zulu virret mye men jeg tror nok det var luftet andre hunder i sporet mitt, eller andre forstyrrende elementer. Men hun plukket alle gjenstander og kom igjennom sporet alikevel. Det er jo dette jeg har ventet på så jeg er glad for at det nå endelig kom litt «motbakke».

Etterpå stoppet jeg ved hundeklubben hvor det var full fart med lydighetstrening. Når jeg kjente riktig godt etter så var jeg ikke så veldig motivert til å trene så da lot jeg det ligge. Det ble en tur med Jannicke og Kenzie i stedet, det var nok Zulu fornøyd med også 🙂

Da er det snart en ny uke med nye muligeter. Neste helg er det bartesamling hos Østlie på Elverum. Om jeg gleder meg???   JAAAAA….