29. MAI

 

Jeg og Zulu startet sesongen med å konkurrereri lydighet kl.2 i dag. Nannestad og Omegn Hundeklubb arrangerte stevne i dag og jeg fikk meldt meg på i siste time. Jeg tok denne konkurransen som en gjennomkjøring/test på hvordan vi ligger an i «terrenget» og for å få konkurransetrening. Jeg klarte å gå inn i ringen med senkede skuldre og normal puls, så det går fremover med meg også 🙂

Zulu gjorde en kjempejobb selv om vi misset på to øvelser, men dette var som jeg forventet. Ruta og avstandskommando har ikke vært prioritert på trening så da kan man ikke forvente poeng på dette. Men resten av øvelsene er jeg superfornøyd med:

Fellesdekk 2 min. m/skjult fører: 9,5

Fri ved foten: 9

Dekk under marsj: 9

Innkalling fra sitt med stå: 7

Stå under marsj: 9

Apportering: 8

Fritt hopp o/hinder m/sitt: 7,5

Helhetsinntrykk: 7,5

 

Vi hadde en kjempedag på stevnet, solen skinte fra skyfri himmel så det ble varmt for hundene, men de klarte seg bra tross alt. God stemning blant deltagere og publikum og hyggelige dommere. Kjenner jeg gleder meg til neste stevne allerede.