Mine engler

ARON: Schäfer f.:09.01.1990. Min første «brukshund» og prøveklut i hundesportens verden. Vi meldte oss inn i NRH og trente jevnt og trutt, vi ble B-godkjent men der stoppet det opp. Han manglet det lille ekstra for å nå opp mot bruks-schäferen slik vi ser den i dag. Med Aron ble hundegalskapen min født :-). Han var en fantastisk gutt på alle områder, fungerete i alle miljøer, en vennlig sjel som ble godt likt av alle. Du vil aldri bli glemt min vakre sjelevenn.

MOLLY: Musta Koira’s Estee Lauder Riesenschnauzer f.:27.12.1992. Som hund nr.2 falt valget på riesenschnauzer. Molly kom inn i mitt liv i -94, 2 år gammel på foravtale. Jeg falt pladask for rasen og Molly var ingen enkel hund i så måte så jeg lærte utrolig mye av å ha henne hos meg. Hun var en enmannshund og trengte trygge rammer. Men en fantastisk trofast og viljesterk jente som smeltet morshjertet mitt. Jeg fortsatte i NRH med Molly, det tok litt tid før hun ble trygg men jammen klarte vi en B-godkjenning denne gangen også. Vakre Molly, du smeltet meg med din spesielle personlighet, min første riesenschnauzer. Savner deg herfra til månen 🙂

FRØYA: Giantero’s Thoughs To Cara Riesenschnauzer f.:20.04.2002. Datter av Molly, min første egeneide riesen. En helt annen type enn sin mor, sosial, trygg og veldig frempå 🙂 Hun elsket å jobbe og nå hadde jeg mer erfaring så både jeg og Frøya ble et godt team. Vi trente og konkurrerte i lydighet, ble med NRH på en del treninger også. Og mange utstillinger ble det, så da ble jeg litt bitt av denne basillen med :-). Frøya ble starten på Kennel Caranina, hun ga meg to flotte kull, ett i 2007 og ett i 2008 som jeg er stolt av. Takk kjære Frøya min for alt du ga meg, min engel 🙂

RASMUS: BH N UCH NORDJV-07 Zantana’s I Am Somebody Riesenschnauzer f.:17.10.2006. Endelig en hannhund igjen, min store drøm gikk i oppfyllelse. Og for en gutt, han traff meg midt i hjertet ved første øyekast. Jeg var hos Mona (oppdretteren) for å se på kullet og det ble kjærlighet ved første blikk, HAN SKAL BLI MIN sa jeg til Mona. Og sånn ble det :-). Han var en av de sjeldne, har aldri sett en så stø og trygg riesen, og for en selvstendighet og stolthet han hadde. Han var kongen, aldri kranglete…fordi han var størst. Han hadde et tydelig kroppsspråk som viste andre hunder at «han der kødder vi ikke med». Han ble testet hos Terje Østlie, selv Terje ble betatt av denne gutten. Og for en sporhund, her lærte jeg virkelig dette med spor, så utrolig gøy. Men dessverre ble Rasmus bare 3 år, så altfor tidlig forlot du meg. Vi skulle hatt mange mange fine år sammen du og jeg, du var min helt spesielle og det vil du alltid være. Ingen over deg vennen min, gråter over deg den dag i dag, elsklingen min.

TOTTO: Zantana’s Born To Move Dvergschnauzer S/S f.:19.06.2008. Herremin for en sjarmør, er det mulig å være så liten men allikevel så stor :-). Han smeltet alles hjerter og er en medvirkende årsak til at noen skaffet seg dvergschnauzer. Dette var en brukshund i liten kropp, for han elsket å gå spor, feltsøk og rundere. Maskot’n var med overalt, på alle samlinger og treff. En litt sær type men det kledde ham godt. En kosegutt som elsket å ligge i armkroken, en fjellgeit som forserte alle vanskelige terreng. Totto var alt fra A-Å og solte seg i glansen fra oppmerksomheten han fikk rundt omkring. Min lille mann, du var min lille spesielle særing, du passet godt på meg, er evig takknemlig for at du også kom inn i mitt liv. Du etterlot deg et stort tomrom når du dro over regnbuen, tenker på deg hver dag lille venn 🙂 og jeg føler at du er med meg og passer på meg og hjelper meg med mine valg.

ZULU: BH AD S N UCH NV-15 Sagafossen’s BravoZulu til Caranina f.: 11.06.2010. Etter å ha mistet Rasmus hadde jeg bestemt meg for å vente med ny hund. Jeg hadde Frøya og Totto og savnet av Rasmus var så stort. Men så fikk jeg høre at Kennel Sagafossen skulle ha et kull hvor far var Lukas, eid av Nina Oftedal. Dette var en hannhund jeg virkelig hadde sansen for så da ble det en telefon til Katrin og spørre om det var en mulighet for å stå på liste, noe som det var. Så da ble det en ny hund allikevel :-). Zulu var en drøm av en riesen, akkurat slik jeg ville ha, hun oppfylte mitt ønske og leverte absolutt alt jeg ville ha. Jeg kan skrive side opp og side ned om Zulu, vi var et sammensmeltet team. Vi ga hverandre alt, gjensidig respekt og tillit. Vi hadde mange fine år sammen, både i skogen, på konkurranse og på utstilling. Hun ga meg et fantastisk kull som har vist flotte resultater både mentalt, helse og ikke minst på resultatlistene for div.hundesporter. Jeg er så utrolig stolt av hva du ga meg Zulu og jeg veit jeg ga deg det du ville ha + litt til. Du var så snill med alt og alle, du var en drøm av en hund som har en meget spesiell plass i manges hjerter. Jeg savner deg så inderlig Zulu, hvorfor kan dere ikke leve evig…..

Arkiv dagbok