21. JUNI

Midtsommer allerede, tiden går fort. Men det nærmer seg «min» årstid, høsten. Jeg har mye å glede meg til fremover; utstilling i Solør, valpetreff, riesenlägret, utstilling Bjerke, NBF-prøve, Stockholmstur og ferie til høsten. Og så blir det kanskje et spennende riesen-kull en gang i slutten av året. Er i tenkeboksen om jeg skal kjøpe ei tispe ut av dette kullet. Jeg kal ikke ha flere kull på Frøya, så hvis jeg skal fortsette med oppdrett på riesen, så er dette en kjempemulighet med hensyn til denne kombinasjonen. Har litt tid på meg ennå, gudskjelov, he he. Ellers i helgen så har formiddagen gått til hundetrening og jobb på ettermiddag/kveld. I går var det en uoffisiell klubbkonkurranse med bruksen. Klubben hadde laget et morsomt opplegg med spor, felt og budføring. det var tre klasser; «Rocky», nybegynner og paralellspor. Jeg gikk med Totto i rocky-klassen, 50 meter spor med to gjenstander. han gikk over den første, men fant slutten. Rasmus gikk nybegynner, 250 meter med 4 pinner og 2 vinkler. Han gikk knallbra og plukket alle pinnene. Men når vi kom til budføringa så ville han heller lukte litt på løvetannen, omtrent som oksen Ferdinand. Sånn er Rasmus, enten går han veeeeldig bra, eller så gidder han rett og slett ikke. I dag søndag, møtte jeg Charlotte og Janne. Fikk trent bra med alle tre, Frøya er «tilbake» i apportmodus, he he. hun gjorde alle øvelsene perfekt i dag, så får jeg håpe at det går like bra på neste konkurranse. Totto fikk feltsøk, gikk to skritt tilbake i innlæringa i dag, han er jo helt vill etter å få søke. En hærlig gjeng å jobbe med disse tre bartene mine, jeg er så utrolig glad i de.