21. JULI

 

Huff og atter huff….nå er jeg lei varmen. Ja, jeg klager på været dere, er sikkert ikke helt vel bevart som ikke priser den varme sommeren, he he. Nei, jeg er og blir et høst/vinter menneske og ser frem til at frosten kommer. Jeg skulle så gjerne ha fått trent litt hund og meg selv, men temp’n tillater ikke det. Så kveldsturene blir lagt ned til Mjøsa hvor hundene kan få avkjølt seg og få løpt litt.

 

 

003 004 006 007 008 009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUDWIG

 

Jeg har fått en hilsen fra Ludwig, han er på fjelltur med familien sin. Tilbakemeldingene er som jeg håpet, en hund som passer de perfekt. Snill og god og pappas gromgutt. Så langt problemfritt 🙂

 

 

 

ludwigfjell ludwigfjell1 ludwigfjell2