10. AUGUST

Endelig på beina igjen, du verden så godt. Tilbake på jobb og i gang med treningen, noe bartedyra satte STOR pris på :-).
På kvelden i dag så møtte jeg Tone med schäferne «Bertil» og «Indi» til litt LP trening. Rasmus sin pote er nesten helt bra igjen, uten sokk og ikke noe halt lenger. Men så har jeg vært veldig nøye med å holde det rent og tørt. Rasmus var helt klar for noen utfordringer i dag, så vi prøvde oss på et par nye øvelser. Dette tok han på strak labb, kjempegøy. Frøya er i «tulle-modus» om dagen, men det er hun alltid etter løpetiden. Så jeg tar bare noen enkle øvelser med henne til hun er på nett igjen. He he, hun er morsom da, lille «mus-ungen». Totto gikk også litt fri ved foten, han er oppmerksom og lykkelig der han tripper ved siden av meg.

Det var utrolig godt å komme igang igjen ihvertfall. Ypperlig vær og temperatur etter min smak (og hundene).
Jeg fikk også en hyggelig telefon i kveld; jeg har kommet med på treningssamlingen i september hos Terje Østli, gleder meg masse allerede.