18. MARS

Nydelige varme dager, en fin tid vi går i møte nå. Masse søle langs turveiene, dusjing etter hver tur omtrent, HURRA. Men vi overlever det også, gleder meg til å kunne starte opp med barmarkstrening igjen.

Etter jobb dro jeg og hentet mat til hundene, så nå er fryseren fylt opp med godt for fra Vom og Hundemat. Fikk også med ei flaske med selolje som jeg skal prøve, masse omega 3 og 6 +++. Så møtte jeg Frank, Mona og Rex for en tur på Ringbanen, alltid trivelige turer sammen med de. Vi skal reise til NKK Kristiansand sammen også, de har familie der som vi skal bo hos. Denne turen gleder jeg meg til, vi hadde det kjempekoselig i fjor og håper på en reprise dette året også. Så avsluttet jeg kvelden med en liten tur til hundeklubben. Tok fem minutter hver på Rasmus og Frøya, så dro vi hjem. Fikk noen gode tips av Vidar som jeg skal prøve ut, derfor korte korte økter.