5. AUGUST

Det skjer ikke stort her om dagen, formen er ikke mye å skryte av. Sliter med en gammel nakkeskade og hodepine, så det begrenser seg hva jeg orker å gjøre. Men i går var den såpass bra at jeg ble med Danette og hennes tre «pip-pip»-hunder på en fin skogstur. Tok med meg bare Rasmus siden Frøya ikke går så bra med disse 3 jentene. Jeg syntes det er godt å gå i skogen når det er duskregn, alle hundene koste seg sammen, de badet i bekker og spiste blåbær. Rasmus trengte ihvertfall denne turen for å få tømt kroppen for litt energi, he he. Men Rasmus hadde klart å kutte poten sin på turen, dette oppdaget jeg ikke før vi kom hjem. Så da var det å leke dyrlege, rense og smøre og bandasjere etter beste evne. Han ble riktig så flott serru 🙂

Nå nærmer det seg ferietid for min del, det ser jeg fram til. Da blir det en tur til Stockholm og Zantana-gjengen, det blir valpetreff i Telemark og jeg håper å få til en tur på Ringebu-fjellet.