17. AUGUST

 

I dag har vi vært på NKK Bjerke sin utstilling i Oslo. Jeg stilte Zulu og så fikk jeg gleden av å gå med Castro i valpeklassen. Og jeg må si meg veldig fornøyd med dagens resultater. Castro var eneste riesenvalp og fikk BIR med en flott kritikk

«Maskulin hannvalp. Fint neseparti, fine øyne, velansatte ører, bra hals, gode vinkler, velansatt hale, sunne bevegelser over det hele, bra pels»

Zulu gikk brukshundklasse og var den eneste i den klassen. Hun fikk 1. i sin klasse med CK og ble til slutt 4. beste tispe av totalt ni. Superfornøyd med det resultatet og en flott kritikk. Den står på tysk så jeg fikk den oversatt så jeg skal prøve å gjengi det jeg husker

«Elegant tispe med god substans og bra pels. Langstrakt feminint hode, velansatt hale, god overlinje, godt vinklet. Bryst med god bredde og dybde. Meget gode bevegelser.»

Takk Nina for at jeg fikk stille Castro. Og for en fyr, så avbalansert og rolig, sitter og ser på livet og bryr seg katta om alt det som skjer rundt ham. Det kom et vindkast som tok tak i teltet mitt og rullet det rundt, men Castro brydde seg ikke et døyt om det. Nei da, han tråkket blant teltstenger og div. Er han både døv og blind ell?? He he. Nervesterk tenker jeg vi sier 🙂