15. AUGUST

I dag gikk ferden til Bjerkebanen og NKK sin utstilling. Jeg hadde meldt på Frøya og Rasmus, Frank og Mona var der med Rex, Rita og Viggo var der med Brage (fra Frøya og Bart). Vi hadde en svært hyggelig dag selv om resultatene uteble. Den som gjorde det best av «klanen» var Brage med 1kval 1konk. Brage er ennå ung og trenger tid på seg, men han er en flott representant for rasen. Jeg gleder meg til å følge utviklingen på denne gutten, han har et godt gemytt, et livlig temperament, stri flott pels, hopp og sprett, høyt og lavt. Med andre ord, en real frisk riesengutt, he he. Men jeg liker at det er litt sprut over dem, kjedelig når de bare står der med et tomt blikk. Jeg gleder meg til valpetreffet som nærmer seg, skal bli koselig å treffe gjengen igjen og hilse på «barnebarna» mine. Bare 14 dager igjen 🙂
På Frøya fikk jeg en hyggelig kommentar fra dommeren. Dommeren spurte hvor gammel Frøya var, jeg svarte som sant er at hun ble 7 år i april. -Hva? 7 år? -En flott tik for alderen». Ja, det vet jeg vel, hoi hoi.
Det var mange kjente ansikter, Anita og Ole Petter parkerte ved siden av oss rundt ringen. Alltid hyggelig å treffe på de og deres lille kjønne Loca.
Jeg hadde dessverre ikke så god tid siden jeg skulle på jobb. Jeg hadde ønsket å få litt tid rundt Whippet-ringen for å se og lære litt der. Men det kommer flere muligheter.