23. APRIL

I går hadde jeg besøk av disse skjønne rottis-valpene. De er nå 6 uker gamle og ute på sin første biltur. Så det var veldig hyggelig at Mona kom til oss, deilig med valper. Dette er et meget bra kull, hadde jeg ikke valgt å fortsette med riesen så hadde nok en av disse søtnosene havnet her. De har en meget bra far, mor er også ei meget bra tispe for denne rasen.
Vel, når valpene ble sluppet inn i hagen hos meg, så var det full rulle med en gang; her var det kult!!
Veldig trygge og noen er allerede veldig selvstendige. Jeg er heldig som får være med og se utviklingen disse ukene før levering, det er alltid spennende.

På onsdag var jeg og trente LP i hundeklubben. Hadde egentlig bare tenkt å stikke innom for å si hei og hilse på en schäfer jeg ikke har sett siden valp. Men så var det noen som ønsket å «låne» Frøya til en fellesdekk, da kunne jeg jo ikke si nei. Og da var gnisten tent, så det ble mer trening etter det.

I går torsdag hadde jeg også tenkt å ta turen tul klubben, men en forkjølelse herjer i kroppen så jeg droppet det. Må være klar til lørdag når Frøya skal debutere i veteran-klassen 🙂
Totto blir ikke stilt på lenge ennå. Jeg sliter litt med å få til pelsen hans, dette var mer jobb enn jeg hadde trodd. Mye lettere med en stor riesen enn en liten dverg
Men Totto er en artig plugg som jeg har det mye moro med. Vi har noen små-planer utover sommeren og høsten, så får vi se om jeg når mine mål.