31. JULI

 

For et vakkert land vi har og så heldig jeg er som har muligheten til å oppleve våres vakre og forskjellige natur. Fra en helg med sørlandsidyll til neste helg hvor jeg kan snuse inn fjellet.

Det var feiring av rundt tall i gemalen’s familie og det ble avholdt på Venabygd i Ringebu. Vi bodde på flotte hytter rett under Ringebufjellet, så for de som hadde  friske knær kunne ta morgenturen opp på toppen. Det ble en liten tur på meg også, må bare regulere tempo og lengde så går det bra. Det ble en koselig feiring med god mat og godt drikke. Hundene koste seg, og lille Abby (golden 10 uker) som er nykommer i mafian fikk leke litt med Zulu. Zulu syntes det var stor stas med den lille gule så vi gleder oss til å treffe henne igjen snart. Totto brydde seg ikke så mye, barnslig …tror jeg han tenkte. På søndag etter frokost var det avreise og vi bestemte oss for å ta en aldri så liten omvei. I stedet for E6 strake veien kjørte vi motsatt vei og over Valdresflya hjem igjen. Litt uheldig med været den dagen men jeg ser også sjarmen med tåke og regn over fjellet.

Ellers så humper det fremover med kneet mitt. Jeg venter på MR men det er lange ventelister så jeg har jobbet litt med forskjellige instanser for å få litt fortgang i saken. Men så enkelt er det ikke gitt, jeg gir meg ikke, så masing skal det bli til dem blir lei av meg, he he. Det blir minimalt med kondisjonstrening på hundene, det er no’ dritt. Nå som temp’n har vært rimelig høy så har det blitt noen badeturer på Zulu og Totto i Mjøsa, god trim det og da. Noen enkelte lydighetsøvelser får vi til slik at de ihvertfall får litt hjernetrim. Nå skulle jeg ønske meg en tredemølle faktisk.

Og så har jeg endelig fått kjøpt meg nytt kamera, så denne gangen er det bilder. JU HU

 

 

002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

036