13. MARS

 

Bandittene er i farta, det skjer noe nytt hver dag. Nå har det begynt å komme tenner og det kjennes :-). De har også funnet ut at det å henge i buksebeina er dritkult. Leken har kommet i gang med de har «for hånden» eller seg i mellom. Farmor Berit har laget 10 leksaker som de har blitt introdusert og disse knutene er populære :-). Totto Lillemann storkoser seg, han er utrolig flink og tålmodig. Zulu har så vidt begynt oppdragelsen og det er lærerikt å følge med på valpeoppdragelsen hennes. Jeg virkelig gleder meg fremover nå, se hvordan de utvikler seg og hvordan de takler dagens utfordinger. Når de er våkne så er gangen og kjøkkenet fine boltreplasser, jeg passer på å være litt aktiv på kjøkkenet når de er rundt beina på meg slik at de blir vant med normale hverdagslyder.

Stort sett så er det en eller to som er våkne når resten sover. Da passer jeg på og ha de litt sammen med oss og Zulu, slik at de kan få litt «kvalitetstid». Så dette går på rundgang med alle sammen 🙂

Timeplanen er ganske så tett om dagen så dagens tur er en fritime. I dag tok vi turen ned til Mjøsa’s bredder igjen, der kan jeg slippe de løse. Men av en eller annen grunn så hadde det forvillet seg en katt ned hit så Totto fikk seg en liten trimtur for å si de slik. Det gjorde vel forsåvidt pus også egentlig.

På ettermiddagen i dag så hadde jeg besøk av Andre og Nemi. Nemi er datter av Frøya og jeg ser mange likhetstrekk fra henne. Det gjør både godt og vondt på en gang. Vel, Nemi fikk sommersveis og var veldig fornøyd med det, spinnvill og leken :-). Go’jenta.

 

 

 

 

003 004 008 009 010 011 017 019 021 022 023 025 026 028 030 032 037 038