25. AUGUST

Jeg må nok stille ut hundene mine i Sverige heretter, da blir det ihvertfall bra premiering, he he.

Fredag morgen satte vi kursen til Kennel Zantana og familen Uddenholm som bor i Vallentuna utenfor Stockholm. Endelig ferie og noen av de første dagene skulle tilbringes hos mine oppdrettere. Stockholms Kennelklubb skulle samme helgen ha sin minnesutstilling, så jeg hadde meldt på alle tre hundene.

Dette er den mest triveligste utstillingen jeg hittil har deltatt på. For det første så var det solskinn med litt vind, det var store flotte ringer og gode parkeringsforhold. Det var store sletter å lufte hunder på, og ikke minst et flott arrangemant av kennelklubben. Resultatet ble BIR på Rasmus og BIM på Frøya. Totto fikk 1kval og 3konk. Alle tre fikk flotte kritikker, og jeg fikk mange gode tilbakemeldinger av kjente og ukjente. Til og med folk jeg ikke kjente kom bort for å gratulere. Det har jeg aldri opplevd i Norge. Virker som det er en helt annen kultur i Sverige, de eier folkeskikk. Men det er vel sikkert noen mørke sider der også, ville jo være rart hvis ikke….

Jeg har kost meg masse disse dagene hos Zantana, mange mange flotte hunder i alle størrelser og raser. Masse god mat og sosialt med Zantana’s venner og deres «bonus-barn». Som alltid er det like trist å reise derifra, men det er ikke lenge til vi ses igjen. Turen hjem gikk fint, tre slitne hunder som sov hele veien. En stopp for litt Harry-shopping og lufting av hundene.

Da er det snart valpetreff, og du verden som jeg gleder meg. Bare tre dager igjen 🙂