18. NOVEMBER

 

Lørdag formiddag ble tilbrakt på Dogs4all som tilskuer. Bedømming av riesenschnauzer startet kl.09:00 så jeg var tidlig på’n for at jeg ikke skulle gå glipp av noe, he he. Men jeg blir litt forundret over enkeltes dårlige oppførsel i ringen (les at jeg skriver i ringen, ikke utenfor). Det er trist å være tilskuer til slikt og jeg syntes det er ille at ikke ringsekretær eller dommer «ser» dette og slår hardt ned på det. Nå snakker jeg ikke bare om riesen-ringen, jeg fikk med meg andre episoder i andre ringer også. Jeg kan forstå at NV tittelen henger høyt, men ikke for enhver pris da vel..? Dette er bare mine tanker rundt sirkuset, som «brukshundinteressert» så skal jeg vel holde kjeft. Ikke alltid like lett ;-). En ting til mens jeg er i gang så lurer jeg også litt på hvorfor hunder som har diskvalifiserende feil med tanke på bruk i avl stilles? Når enkelte sier at utstillingsresultater er viktig i avlsarbeidet? Bare lurer.

Vel, jeg forlot hallen etter å ha fått ålt meg ut gjennom folkemengden. Det var jo et aldeles nydelig vær så det var bare å komme seg hjem og ut på tur med hundene. Nydelig ved Hurdalsjøen og vi fikkmed oss en vakker solnedgang. Jeg fikk tatt mange fine bilder med mobilen, men dessverre så får jeg ikke overført bildene etter den nye oppdateringen.

 

Søndag var det også tidlig på’n. Jeg, Zulu og Totto tok igjen turen opp til Bøverlund i Ringsaker for en hyggelig skogsdag sammen med Berit, Astrid og Svenn-Erik. Superflott vær med sol og et lite teppe av snø + et par minusgrader, da kan man ikke forlange mer av en perfekt dag. Det ble to runder med rundering på alle sammen. Må nok gå et lite hakk tilbake med Zulu og kjøre mere påvirkning. Om det er forestående løpetid eller om hun begynner å bli litt sliten av all trening er ikke godt å si. Hvis hun ikke blir aktivisert så er jo det galt også i følge dronninga selv, da kan hun finne på andre ting nemlig. Totto fikk også løpe ut til figuranter for å få litt kos og nam-nam. Artig å se denne lille tassen hopper som en hare gjennom og over lyngen. Det ble grillet pølser og hamburgere i pausen, man trenger jo litt energipåfyll :-). Zulu og Norton fikk også litt tid sammen slik at de blir litt bedre kjent og det virker som de har funnet kjemien.

 

 

 

 

bøverkoszulurundzulurund1