11. MAI

 

Da er vi vel hjemme etter en flott treningshelg i regi av NSBK hos Inger og Terje Østlie. 10 deltagere fordelt på to grupper, en runderingsgruppe og en sporgruppe. Jeg, Zulu og Totto var på sporgruppa med Inger som instruktør. Sammen med oss var Hilde og «Bork» (bouvier), Inger-Lise med «Lizzie» (dverg) og Sturla med «Handy» (rottis). Runderingsgruppa bestod av kun riesenschnauzere og med Terje som instruktør, Nina med «Castro», Mari-Anne med «Mack», Astrid med «Pascale», Svenn-Erik med «Albin», Ninni og Anne med hver sine unge S/P riesen.

Siden vi bare var 4 stk på sporgruppa så fikk vi gjort mye med hundene våre. Jeg fikk trent en del på sporoppsøk og fikk med meg gode tips på veien. Det samme med feltsøk, hvis jeg roer meg litt ved grunnlinja så blir nok dette bra det :-). På søndag fikk jeg et B-spor som test. Zulu fikk en skikkelig utfordring her; Etter at Inger hadde lagt sporet så forflyttet skogsmaskinen seg til akkurat dette området og midt i sporet til Zulu. Det ble et realt sportap og Zulu jobbet iherdig med å finne det igjen, kontrollert og sikker på seg selv. Men til slutt måtte vi hjelpe til ved å forflytte oss og plukke opp igjen sporet. Da var det full fart igjen til slutt. Lærerikt for meg som skal gå bak i sporlina og få slike sportap, jeg er jo ikke akkurat bortkjemt med det…..

Totto fikk også et par spor i løpet av helgen og litt lydighet. Han fikk også være litt sammen med «Lizzie», ei godt voksen dvergdame på 11 år. Totto er fornøyd bare han får være med på tur han 🙂

Tilbakemeldingene fra runderingsgruppa var overveldende bra, både Castro og Mack hadde gått veldig bra. Så bra at jeg ble så rørt til tårer, fantastisk

Helgen gikk så altfor fort, slik de alltid gjør når man har det som plommen i egget. Tusen takk alle sammen for en super helg.

 

002 003 006 010 012 018 023 028 036 046 048 052 059 068 073 077 086