En fantastisk flott brukshundhelg er over i regi av NSBK Sportshundgruppa. Hele 15 deltagere var med og i følge alle positive tilbakemeldinger så har absolutt alle storkost seg denne helgen. Da er det moro å være primus motor :-).

Oppmøte torsdag kveld med info og bli kjent, god mat og sosialt samvær. Fredag morgen var det fordeling av grupper før vi dro ut i felten. Ett runderingslag, ett sporlag og ett blandingslag. Alle spente på hva dagen ville bringe. Rundt middagsbordet på kvelden var det veldig god stemning og alle hadde mye de ville fortelle. Samme på lørdag, alle gledet seg til en ny dag og nye utfordringer og igjen bare store smil på kvelden. Denne kvelden var det samling i lavo’n med underholdning og sketsjer. Og ikke minst den svenske riesen-sangen som satte prikken over i’en.

Søndag og siste dag, som alltid like vemodig. Men tre dager med masse trening og hjernetrim tar på både for hunder, eiere og instruktører. Og man kan reise hjem med masse nyttige tips i sekken som man kan trene videre på.

Ønsker å rette en stor takk til  dere alle som gjorde denne helgen så innholdsrik og uforglemmelig 🙂

Jeg, Zulu og Totto var på sporgruppa med Hans som instruktør. Nytt bekjentskap for min del og et veldig hyggelig ett, ung og fremadstormende som han er :-). Jeg trengte noen spor med utfordringer til Zulu slik at vi skulle få muligheten til å feile underveis. Vi fikk utfordrende spor, men feilet ikke. Zulu viser igjen sine sporegenskaper, selv i de vanskelige partiene beholder hun roen og jobber bevisst. Hun lar seg ikke vippe av pinnen den dama der. Zulu fikk også et par runderingsøkter for å variere litt. Vi kjørte på med masse motivasjon og hun gikk som en drøm her også. Hvis jeg skal pirke på noe så skulle jeg ønsket mer tempo, men det var fryktelig varmt denne helgen og varme er vel Zulu sin verste fiende. Totto fikk også gå spor til de andre sin begeistring. Når man bare ser en logrende hale gjennom lyngen så skjønner jeg at man kan bli bergtatt :-).