20. OKTOBER

 

Jeg og hundene har hatt en super helg igjen hos Inger og Terje østlie på Elverum, det er jo bare tre uker siden sist vi var der med raseklubben. Denne gangen var det «åpen helg», altså åpent for alle. Jeg ble tipset av en av mine valpekjøpere som hadde meldt seg på spor og at det fortsatt var ledige plasser. Da var jeg ikke vond å be, søkte om feriedager på jobb og fikk det godkjent, smilte pent til sambo’n og det virket, he he. Jeg meldte meg på rundering med tanke på å fortsette der vi slapp sist.

Zulu er i knallform om dagen og vi klatret oppover stigen hver dag. Søndag hadde vi en knall rundering og jeg fikk mange gode tilbakemeldinger. Nå har jeg blitt pirket på hvordan jeg skal føre hunden på midtlinja og Zulu går meget bra når hun får klare meldinger fra meg. Så nå er bare å trene frem til vinteren så er vi forhåpentligvis klare til våren.

Det var en fin sammensatt runderingsgruppe, alt fra nybegynnere til godkjente redningshunder. Man lærer utrolig mye av se på de nye selv om man har vært igjennom denne perioden noen ganger. Det skader ikke å gå noen skritt tilbake for å friske opp litt.

Jeg fikk dessverre ikke sett Mari-Anne og Mack, men rapporten var at sporingen hadde gått veldig bra og de hadde fått med seg mange gode tips og råd som de skal jobbe videre med.

 

 

 

 

 

015 016 018 020 022 023 024 026 027 028 029 034 035 037 038